vrijdag, april 19, 2024
Follow Us
woensdag 01 februari 2023 21:03

Aanmeldweek peuterspeelzaal Lucky Luke

In de week van 6 februari organiseert Stichting de Achthoek de jaarlijkse centrale aanmeldingsweek voor alle peuterspeelzalen in de gemeente Oost Gelre. Met de centrale aanmeldingsweek wil de Stichting in beeld krijgen hoeveel peuters het komend schooljaar 2023-2024 gaan instromen.

Plaatsing

Kinderen kunnen worden geplaatst vanaf 2 jaar. De peuterspeelzaal is laagdrempelig en alle kinderen zijn welkom, ook kinderen die extra zorg nodig hebben.

Openingstijden;
De peuterspeelzaal in Lievelde is gevestigd in de basisschool. De peuterspeelzaal is geopend op dinsdag- en vrijdagochtend van 08.30-12.15  uur Het reguliere aanbod is 2 dagdelen, het is echter ook mogelijk om één dagdeel af te nemen.

VVE specialist/Samenwerking met de basisschool;

Een peuterspeelzaal is helemaal gericht op ontwikkelingsstimulering van kinderen. Stichting de Achthoek biedt VVE, Voor- en Vroegschoolse Educatie. De Achthoek is hierin gespecialiseerd. We werken met betekenisvolle thema’s, onderwerpen die dicht bij de kinderen staan. Spelenderwijs wordt de taal- reken, sociaal-emotionele en motorische ontwikkeling gestimuleerd. Alle begindoelen van groep 1, komen in de twee jaar dat uw kind op de peuterspeelzaal zit aan bod. Deze doelen worden vertaald naar betekenisvolle activiteiten. Op onze website vindt u meer informatie over onze werkwijze; www.deachthoek.com   Doordat we inwonen bij de basisschool werken we intensief samen, waardoor de peuters van de peuterspeelzaal goed worden voorbereid en makkelijker doorstromen naar groep 1.

Aanmelding en informatie;

Tijdens de aanmeld week bent u van harte welkom op Lucky Luke om persoonlijk een kijkje te komen nemen met uw kind, tussen 09.00 en 11.00 uur op de dinsdag- op vrijdagochtend.
U kunt uw kind aanmelden via onze website; www.deachthoek.com. Het is ook mogelijk om een aanmeldformulier af te halen bij Lucky Luke.

 

Voor meer informatie, en/of het plannen van een rondleiding buiten speeltijd, kunt u ons mailen/bellen.

Stichting de Achthoek

Varsseveldseweg 65 D

7131 JA Lichtenvoorde
0544-487150

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.deachthoek.com

 


Log in or Sign up